hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de karne sevinci

    Finikede karne sevinci
    expand

    Finike'de karne sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE'de ilkokul, ortaokul ve liselerde 8 bin 250 öğrenci karne sevinci yaşadı.
    Finike Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi'nde karne töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam Ergün Baysal, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Jandarma Komutanı Teğmen Alper Yalçın, Müftü Abdurrahim Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Okul Müdürü Ercem Subaşı, öğretmenler ve aileler katıldı.
    Kaymakam Baysal ve protokol üyeleri, farklı sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtarak tebrik etti. Törende okul birincisi Merve Enes'e plaket verildi. Belediye Başkanı Geyikçi de dereceye girenlere Kurtuluş Savaşı konulu kart oyunu hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, bir sonraki eğitim-öğretim yılına motive olmaları için tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi:
    "Eylülde başlayan eğitim öğretim dönemimizi bugün  mutlu bir şekilde sonlandırılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Eğitim sonu gelmeyen bir maratondur. Biz yeni sene için çalışmaya şu andan itibaren başladık. Öğrencilerimizde tatillerini en iyi şekilde değerlendirsinler daha motive bir şekilde aramıza dönsünler."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow