hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de muhtarlar toplantısı yapıldı

    Finikede muhtarlar toplantısı yapıldı
    expand

    Finike'de muhtarlar toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Belediyesi'nin mahalle sorunlarını takip etmek amacıyla düzenlediği muhtarlar toplantısının mart ayı buluşması yapıldı.

    Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya, belediye başkan yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet çetin, ASAT Finike İlçe Hizmet Birimi Şube Müdür vekili Özgür Durmaz, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda sırayla söz alan muhtarlar mahalleleriyle ilgili, mezarlık, yol, yol yamaları, durak, çöp konteyneri eksiklikleri konusundaki taleplerini dile getirdi.

    Eksiklerin giderilmesi noktasında birim müdürlerine toplantı sırasında talimat veren Başkan Geyikçi, "Mahallelerimizin eksiklerini biliyoruz. Yeni gelişen veya görmediğimiz sorunları sizin aracılığınızla öğreniyoruz. Bu nedenle muhtarlar toplantısını önemsiyoruz. Talep ve eksikleri, gücümüz nispetinde programlayarak en kısa sürede çözümlemeye çalışıyoruz" dedi.

    Muhtarların taleplerini paylaşmasının ardından koronavirüs salgının öneminden bahseden Başkan Geyikçi, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirlere uyulmasının önemli olduğunu, kurumlar tarafından uygulanan önlemlerin yanı sıra vatandaşların da kişisel hijyen konusunda titiz davranmaları gerektiğini vurguladı. Belediye ve ilçedeki tüm devlet kurumlarında dezenfekte çalışmaları yaptıklarını anlatan Başkan Geyikçi, belediye olarak organize edilen güreş, panel, sosyal ve kültürel tüm etkinlikleri ilerleyen bir tarihe ertelediklerini kaydetti. Başkan Geyikçi, ayrıca virüs uyarılarına yönelik hazırlanan afiş ve broşürlerin de Finike'de çeşitli noktalara asılarak vatandaşların bilgilendirileceğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow