hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de sahte içki operasyonu

    Finikede sahte içki operasyonu
    expand

    Finike'de sahte içki operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sahte içki operasyonunda 3 kişi yakalandı. Operasyonda, 820 litre sahte içki ile içki yapımında kullanılan malzemeler, tabanca ve av tüfeği ele geçirildi.

    Finike Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kaçak içki imal ettikleri belirlenen Gökbük mahallesinde ev ve işyerine dün akşam 17.30 sıralarında operasyon düzenlendi. Çatallar Jandarma Karakol Komutanlığı, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, Hasyurt Jandarma Karakol Komutanlığı, Finike OYİ ile Finike JASAT Timleri'nin operasyonunda A.E. ile oğulları olan D.E. ve A.E. gözaltına alındı.

    Operasyonda A.E. adlı şüphelinin Gökbük- Turunçova ve Saklısu Mahallesi'ndeki evlerinde, Turunçova mahallesindeki marketinde, Çatallar Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Gökbük Mahallesi'ndeki restoran ve eklentilerinde eş zamanlı olarak arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 820 litre sahte içki, 120 litre etil alkol, 3 adet damıtma düzeneği, 150 adet boş şişe, 1000 kg nar, 200 kg limon, 2 adet 7.65 mm. tabanca, 2 adet av tüfeği, 34 adet tabanca mermisi, 39 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

    A.E.'ye Hıfzıssıhha Kurulu Kararına Muhalefetten 3 bin 150 TL idari yaptırım uygulandı. Ayrıca işyeri ruhsatı iptali için Finike Belediye'sine yazı gönderildi. Şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow