hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de yeni araçlar hizmete girdi

    Finikede yeni araçlar hizmete girdi
    expand

    Finike'de yeni araçlar hizmete girdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi tarafından araç filosuna dahil edilen 3 çift kabin 1 tek kabin kamyonet ve 1 minibüs dualarla hizmete sunuldu.

    Finike Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen törene, Finike Kaymakamı Ergün Baysal, İlçe Müftüsü Abdurrahim Durmuş ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Araç teslim ve sunum töreninde konuşan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, belediye olarak hizmet yelpazesini sürekli geliştirip yenilediklerini belirterek, yeni araçlarla birlikte, çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmuş olacaklarını söyledi. Geyikçi, bu durumun, aynı zamanda Finike Belediyesi'nin artık hizmetlerinin daha fazla arttığının da göstergesi olduğunu vurguladı.

    ARTAN İŞ YÜKÜNE YENİ ARAÇ DESTEĞİ

    Artan iş yüküyle birlikte, hizmetlerin aksamaması için araç ve makine parkurunun da yenilenme ihtiyacının ortaya çıktığını ifade eden Başkan Geyikçi, “Yeni araçlarımız, hizmetin daha hızlı ve kaliteli yapılmasına olanak sağlayacak. 3 çift kabin 1 tek kabin kamyonet ve 1 minibüsümüz Finikeli hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıkacak. Göreve geldiğimizde, çöp toplayacak araçların akaryakıtları bile yoktu. Üzerinde haciz bulunan Finike Belediyesi hizmet araçları yediemin deposundaydı. Sanayide esnafımıza biriken borçlar, yapılamayan ödemeler nedeniyle arızalı olan araçlar bile tamir ettirilemiyordu" dedi.

    BELEDİYE AŞEVİNE DE YENİ ARAÇ

    Hizmete giren aşevine de bir araç kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Geyikçi, konuşmasını şöyle tamamladı:

    “Bu araç sayesinde artık Finikemizde hiçbir komşumuz ve çocuğumuz yatağına aç girmeyecek. Aşevimizden çıkan sıcak yemeklerimiz, soğumadan hak sahibi komşularımızın sofrasında yer alacak. Kısacası 'Finike'ye Yakışır' sloganıyla bu yola çıktığımızda ilçemize olan hizmet aşkımıza ortak oldukları için hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliriz. Yeni araçlarımız Finikemize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow