hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de, Yeşilçam Şarkıları konseri

    Finikede, Yeşilçam Şarkıları konseri
    expand

    Finike'de, Yeşilçam Şarkıları konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Ziraat Odası Türk Müziği Topluluğu, şef İbrahim Bilgenoğlu yönetiminde, Yeşilçam Şarkıları'ndan derlenen repertuarla konser verdi.

    Finike ve Kumluca'dan çeşitli meslek gruplarına mensup insanların oluşturduğu müzik topluluğu, Mahmut Esen Kültür Merkezi'nde konser verdi. Sunuculuğunu koro ekibinden Kamile Akın'ın yaptığı konseri, Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, CHP İlçe Başkanı Aydın Arıcan, MHP İlçe Başkanı Recep Şahin, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu ve çok sayıda davetli izledi.

    Koro ve solo şarkıların beğeniyle izlendiği programa İstanbul'dan şeref konuğu olarak katılan topluluğun kurucu şefi Ekrem Akköse de Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendirdi. İki bölüm olarak hazırlanan konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Koro Şefi İbrahim Bilgenoğlu'na çiçek verdi. Koro ekibi de Şef Bilgenoğlu'na, kurucu Şef Ekrem Akköse'ye, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu'na ve saz ekibine çiçek takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow