hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finikeli girişimciler plaketle ödüllendirildi

    Finikeli girişimciler plaketle ödüllendirildi
    expand

    Finikeli girişimciler plaketle ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Kaymakamı Ergün Baysal, İstanbul'da düzenlenen ve 28 kategoride toplam 1469 projenin yer aldığı 17. Altın Örümcek Web Yarışması'nda Türkiye ikincisi olan girişimcilerine plaket verdi.
    Finike'de faaliyet gösteren bir internet sitesinin sahiplerinden Mete Apaydın ile Akın Veziroğlu, 17. Altın Örümcek Web Yarışması'nda Türkiye ikincisi oldu. Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bahar ile Finike Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin'in de katıldığı törende, 'Yiyecek ve İçecek' ile 'Halkın Favorisi' dalında ödül alan genç girişimcileri makamında ağırlayarak plaket verdi.
    Finike portakalı, narenciye ürünleri, kurutulmuş meyveleri dijital ortamda pazarlayarak soflarla buluşturan Mete Apaydın ile Akın Veziroğlu'nu başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Ergün Baysal, "Genç girişimcilerimizin başarılı çalışmalarıyla ilçemize kattığı değer bizim için de gurur kaynağı oldu. Aynı zamanda gençlerimize de örnek teşkil edecek. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow