hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilerden Mehmetçiğe atkı ve bere

    Öğrencilerden Mehmetçiğe atkı ve bere
    expand

    Öğrencilerden Mehmetçiğe atkı ve bere

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde ilkokul öğrencileri ve öğretmenleri, ördükleri atkı ile bereleri İdlib'de görev yapan Mehmetçiğe gönderdi.

    Finike'de özel bir kolejin ilkokul öğrencileri ve öğretmenleri, Mehmetçikler için bere ve atkı ördü. Öğretmenlerden Mahmut Eren, Nazife Buluttimur, Hilal Öksüzoğlu ve İsmail Pak'ın 'Minik eller, kocaman yürekler Mehmetçiği sarıyor' sloganıyla başlattığı proje kapsamında öğretmenler kendi sınıf öğrencileriyle Mehmetçikler için atkı ve bere ördü. Hazırlanan atkı ve bereler, İdlib'de görev yapan Mehmetçiğe kargo yoluyla gönderildi.

    Okul yöneticileri, "Yüce Türk milleti tuttuğu eli bırakmaz, sözünden dönmez, iyi ve kötü günlerde dostundan ayrılmaz. Böyle bir ulusla el ele vermek yeryüzünde her zorluğu yenmek, sonsuz bir güç ve yetenek kazanmak demektir. Öğretmenler ve çocuklarımız, vatan sevgisi, manevi duygular ile 'Minik eller, kocaman yürekler Mehmetçiği sarıyor' projesi kapsamında atkı ve bere ördü. Hazırlanan koliler, Suriye İdlib'de yüreği vatan sevgisiyle dolu askerlerimize gönderildi" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow