hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fiziki mesafeli doğum günü kutlaması

    Fiziki mesafeli doğum günü kutlaması
    expand

    Fiziki mesafeli doğum günü kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın önde gelen sanatsal eğitim kurumlarından FHC Sahne Sanatları Akademisi'nde, sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamada, fiziki mesafe kuralına uyuldu.

    FHC Sahne Sanatları Akademisi, karantina sonrası dans çalışmalarına 1 Haziran itibarıyla başladı. Yaklaşık üç aydır dans edemeyen ve birbirlerini çok özleyen çocuklar, kendilerine ayrılan gün ve sürelerde aileleri ile birlikte dans salonlarına koşup yeniden forma girmek için ter döküyor.

    Bu haftaki ders saatinde öğrencilerden Deniz Yıldız için sürpriz doğum günü pastası kesildi. Yeni yaşını arkadaşlarıyla dans salonunda karşılayan Deniz, şaşkınlığını gizleyemedi. Açılış öncesi tüm kurumu dezenfekte ettiren ve dans çalışmalarını Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu talimatları ile yürüten FHC Akademi, sürpriz doğum gününde de aynı uygulamayı sürdürdü. Ekibin mümkün olduğunca fiziki mesafeyi koruyarak bir arada olduğu mini kutlama keyifli anlara sahne oldu.

    FHC Akademi kurucusu ve antrenör Fatih Haktan Coşkun, temmuz itibarıyla yaz kampına başlamayı planladıklarını söyledi. Coşkun, yeni kayıtların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, tüm çocuklara ve ailelere keyifli bir yaz tatili diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow