hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazi Bulvarı'na 600 metrelik koruyucu tel örgü

    Gazi Bulvarına 600 metrelik koruyucu tel örgü
    expand

    Gazi Bulvarı'na 600 metrelik koruyucu tel örgü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazi Bulvarı'nda 600 metrelik refüjü koruyucu tel çitle kapattı.

    Antalya'nın 19 ilçesinde 913 mahalle muhtarıyla buluşarak sorun, öneri ve taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, muhtarların taleplerine cevap vermek için çalışma başlatıt. Başkan Böcek'in geçen hafta gerçekleştirdiği Kepez mahalle muhtarıyla buluşmasında Ulus Mahalle Muhtarı Celal Gödüç, Antalya'nın en işlek bulvarlarından Gazi Bulvarı üzerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Sanayi Karakolu arasındaki bölümde karşıya geçişlerde yaya ölümlerinin yaşandığını dile getirerek refüje tel çit uygulanmasını talep etti. Başkan Böcek de toplantıda belediye bürokratlarına muhtarın talebinin ivedi şekilde yerine getirilmesi ve sorunun çözülmesi talimatını verdi.

    600 METRE TEL ÖRGÜ

    Başkan Böcek'in talimatı üzerine Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri Gazi Bulvarı üzerinde çalışmalara başladı. Ekipler, Sanayi Karakolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü arasındaki 600 metrelik kısma tel örgülerin montajını yapıyor. Böylece kazaların önüne geçmek için bulvarın orta refüjü çit ile kapatılıp, yayaların geçişini engellenecek.

    'BAŞKAN BÖCEK SÖZÜNÜ TUTTU'

    30 yıldır Ulus Mahallesi'nde muhtarlık yapan Celal Gödüç, son 5 yılda 5 vatandaşın bulvar üzerinde karşıya geçerken hayatını kaybettiğini söyledi. Gödüç, 3 senedir Gazi Bulvarı'nda yaşanan bu tehlike için sesini duyurmaya çalıştığını ifade ederek, “Bulvar üzerindeki orta refüje tel örgü yapılması için 3 senedir defalarca müracaat etmememize rağmen bir türlü cevap alamadık. Geçen hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, dertlerimizi dinledi, eksik olan ihtiyacımız olan talepleri bizlere sordu. Ben de bu sorunu paylaştım. Hemen birim müdürlerine iletti o anda görüştü. 'Muhtarım haftaya orada çalışmalara başlıyoruz' dedi. Başkanımız sözünü tuttu, söylediği gibi ekipler geldi çalışmalara başladı. Demek ki bu işler birlikte, hep beraber yapılıyormuş Allah razı olsun çok teşekkür ederim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow