hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Araçtan para çalan hırsız tutuklandı

    Araçtan para çalan hırsız tutuklandı
    expand

    Araçtan para çalan hırsız tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - GAZİPAŞA'da, bir araçtan para çaldığı tespit edilen M.C.M, tutuklanırken, parayı bölüştürdüğü E.G. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

    Gazipaşa ilçesinde H.S.'ye ait otomobilin camını kıran M.C.M., torpido gözündeki 27 bin TL'yi aldı. Araç sahibinin şikayeti üzerine çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.C.M'yi gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde parayı çaldığını, olay yerine çağırdığı arkadaşı E.G'nin aracıyla ayrıldığını, çaldığı paradan 8 bin TL'yi de E.G'ye verdiğini söyledi. İddialar üzerine E.G. de gözaltına alındı. E.G., kendisine 8 bin TL verildiğini doğrulayarak, parayı polise teslim etti.

    İncelemede, M.C.M'nin 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' ile 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçlarından arandığı da tespit edildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.G. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, M.C.M. ise tutuklandı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow