hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz, sebze ve meyve pazarını inceledi

    Başkan Yılmaz, sebze ve meyve pazarını inceledi
    expand

    Başkan Yılmaz, sebze ve meyve pazarını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde her cuma kurulan yaş sebze pazarı koronavirüs önlemleri çerçevesinde kapalı fuar alanından kaldırılarak, Alparslan Türkeş Parkı kenarındaki açık alana kuruldu. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, pazar esnafı ve vatandaşlara kuralları hatırlatarak uymalarını istedi.

    Gazipaşa'da her cuma günü kapalı fuar alanında kurulan yaş sebze ve meyve pazarı, koronavirüs önlemleri çerçevesinde Alparslan Türkeş Parkı'nın yanındaki açık alana kurularak, vatandaşların alışveriş yapmaları sağlandı. Pazar yeri alanına kontrollü giriş çıkış yapıldı. Pazar tezgahları en az 3 metre olacak şekilde düzenlendi. Pazar yerinde kalabalıklaşma olmaması için zabıta ve polis ekipleri görev aldı. Zabıta ekipleri pazara gelen vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri, sosyal mesafenin korunması konusunda uyarıda bulundu.

    Yaş sebze ve meyve pazarında incelemelerde bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Her cuma günü kapalı fuar alanında kurulan yaş sebze ve meyve pazarı, bu hafta açık alana alındı. Zabıta görevlilerimiz, pazar kapanış saatine kadar dezenfekte ve sosyal mesafe konusunda uyarılarına devam edecek. Esnaf ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Pazar esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dileklerimizi ilettik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow