hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazetecilerden Başkan Yılmaz'a ziyaret

    Gazetecilerden Başkan Yılmaza ziyaret
    expand

    Gazetecilerden Başkan Yılmaz'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    GAZİPAŞA, (DHA) - GAZİPAŞA Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (GGYC) yönetim kurulu üyeleri yeni seçilen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
    GGYC Başkanı Yakup Kocabaş, Başkan Yardımcısı Yücel Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart'ta seçilen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, basının önemine değinerek yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
    GGYC Başkanı Yakup Kocabaş, "Yeni başkanımızın basınla ilişkileri artıracağından hiç şüphemiz yok. Onun yaptığı her doğru, her başarılı işi arkadaşlarımızın alkışlayacağından eminim. Gazeteci meslektaşlarımız genellikle yerli ve milli bir çizgide yayın yapıyor. Gördükleri bir sıkıntı, eksikliği de makul oranda yapıcı bir şekilde eleştireceklerdir. Başkanımızın da bu eleştirilere her zaman makul, mantıklı demokrasinin bir gereği olarak bakacağından hiç şüphem yok. Bu vesileyle başkanımızın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow