hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazipaşa'da kaza: 2 yaralı

    Gazipaşada kaza: 2 yaralı
    expand

    Gazipaşa'da kaza: 2 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetemis sonucu devrilen motosiklette biri ağır 2 kişi yaralandı.
    Olay, dün saat 20.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Selinus sahili istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan B.S.'nin (29) kullandığı 07 UV 048 plakalı motosiklet, yağmurla kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. B.S. ve arkasında yolcu olarak bulunan Mehmet Gür (30) motosikletle yaklaşık 10 metre sürüklendi. B.S. kazada hafif yaralanırken, Mehmet Gür ise başını refüjdeki kaldırıma çarparak ağır yaralandı.
    TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI
    Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü B.S.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Başından aldığı darbe sonucu ağır yaralı olan Mehmet Gür, Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale sonrası Alanya'da bir hastaneye sevk edildi ve yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Öte yandan kazada ağır yaralanan Mehmet Gür'ün aynı gün 'koronavirüs' testi yaptırdığı ve test sonuçunun pozitif çıktığı öğrenildi.
    MOTOSİKLET BOŞ TARLADA BULUNDU
    Olay yerine gelen polis ekipleri kazaya karışan motosikleti bulamayınca çevredeki kameraları inceleyip, vatandaşların bilgisine başvurdu. Polis ekipleri motosikleti kazanın meydana geldiği yerden yaklaşık 200 metre ilerde boş arazide buldu. Yaralanan B.S.'nin kaza sonrası motosikletini alarak arka sokakta boş bir araziye sakladığı iddia edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow