hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THK'dan fitre ve zekat stantı

    THKdan fitre ve zekat stantı
    expand

    THK'dan fitre ve zekat stantı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA,(DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şube Başkanlığı, Ramazan ayında fitre ve zekât bağışında bulunacaklar için kurdukları stantta bağış toplamaya devam ediyor.

    THK Gazipaşa Şube Başkanlığı, Ramazan ayı süresince Cumhuriyet meydanında kurulan stantta bağış toplanmaya devam ediyor. THK Gazipaşa Şube Başkanı Nevzat Mazi, "Fitre ve zekât toplamada tek yetkili kurum THK'dir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahalle muhtarlıklarımız aracılığıyla olmak üzere ilçede belli noktalarda kuracağımız stant ve THK Gazipaşa Şubemizden fitre ve zekat bağışlarınızı kabul ediyoruz" dedi.

    KISITLAMADA DEVAM EDECEK

    THK Gazipaşa Şubesi, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. 'Siz Evde Kalın, Biz Size Gelelim' sloganıyla başlatılan yeni uygulama kapsamında Covid-19 salgınına karşı THK, fitre ve zekât bağışları için halkın ayağına gidecek. Nevzat Mazi, “Kurumumuza ait 0242 572 46 01 -0533 345 78 55- 0541 355 22 07 numaralarından adres ve iletişim bilgelinizi bildirmeniz durumunda adresinize yönlendireceğimiz bir mobilize ekip ile fitre ve zekât bağışlarınızı toplayacağız. Covid-19'a karşı hijyen tedbirlerini almış vaziyette adresinize gelecek olan mobilize ekibimiz sayesinde fitre ve zekât bağışlarınız için sokağa çıkmamış olacak, sosyal izolasyonu korumuş olacaksınız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow