hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ziraat Odası'ndan çiftçiye fidan satışı

    Ziraat Odasından çiftçiye fidan satışı
    expand

    Ziraat Odası'ndan çiftçiye fidan satışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- GAZİPAŞA Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, odaya ait fidan satış noktasında çiftçiye ucuz ve sertifikalı fidan satışı yapmaya devam ettiklerini söyledi.
    Gazipaşa Atatürk Parkı yanında bulunan Ziraat Odası'na ait fidan satış noktasında, yeni gelen 28 çeşit meyve fidanı yer aldı. Zeytin ve narenciye türlerinin bulunduğu fidanlıkta angeleno erik, splendor erik, stanley erik, papaz erik, şekerpare kayısı, ninfa kayısı, burlet kiraz, 0900 kiraz, eşme ayva, nahşi armut, deveci armut, santamaria armut, etruşka armut, kestane, golden elma, yeşil elma, kırmızı elma, bodur elma, Aydın incir, royal G şeftali, elegant lady şeftali, erkenci şeftali, fındık, yediveren dut, maraşal dut, vişne ve çekirdeksiz üzüm fidanı satışları da başladı.
    Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, fidan satış merkezinde çiftçinin ihtiyacı olan her türlü fidanın bulunduğunu belirtti. Zeytin, narenciye ve meyve başta olmak üzere her türlü fidanın uygun fiyatlarla satışlarının başladığını ifade eden Başkan Çelik, "Gazipaşa ikliminde kolayca yetişebilecek fidanları çiftçiye en uygun fiyattan veriyoruz. Odamız tarafından getirilen tüm fidanlarımız sertifikalıdır. Odamıza ait fidanlığımıza her çeşit fidanlarımız geldi. Sertifikalı ve ucuz fidan almak isteyen çiftçilerimizi odamızın fidan satış merkezine bekliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow