hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik Buluşmaları Kariyer Zirvesi

    Gençlik Buluşmaları Kariyer Zirvesi
    expand

    Gençlik Buluşmaları Kariyer Zirvesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve AIESEC işbirliği ile 'Gençlik Buluşmaları Kariyer Zirvesi', online ortamda gerçekleşti.

    Alanında uzman konuşmacıları gün boyunca bir araya getiren, gençlerin geleceklerine ve kariyerlerine yön veren zirve, birçok üniversite öğrencisinin katılımıyla online yapıldı. Gençlerin kariyer planlarına ilham olabilecek hikâyeleri dinlemelerine ve bu kişilerle iletişim kurabilmelerine imkân sağlanan organizasyon büyük ilgi gördü.

    Etkinlikte AIESEC Antalya Alumnisi Alex Saltuk Toksöz, ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Terma Mühendislik'ten Makine Mühendisi Ayşen Hamamcıoğlu, MindUp Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Polat Koyuncu, BeePropolis Genel Müdürü Aslı Elif Tanuğur Samancı, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olgun Kitapcı, konuşmalarıyla yer aldı.

    Gençlere tavsiyelerde bulunan ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, "Hepimiz dünyaya geldiğimiz zaman bir yolculuğa başlıyoruz. Önemli olan bu yolculuğun ilerleyen süreçlerinde, bizler neler yaptık, hayatımıza katma değer olarak neler verebildik gibi soruların cevaplarını arıyoruz. Biz neyiz, kimiz, neredeyiz, ne yapıyoruz gibi soruları belki de ömür boyunca yanıtlamaya çalışıyoruz. Hayatı anlamlandırmak ve mutlu bir hayat sürmek için öğrenme sürecimizi hiçbir zaman bırakmamalıyız" dedi.

    Kendi oluşturduğu kuramdan da bahseden Sert, kendini tanıyarak başlayan süreçte, bireysel gelişim, bağlı bulunduğu kuruma katkı, vizyon oluşturmak ve sürdürülebilir yenilikçiliğin başarı için atılması gereken adımlar olduğunu kaydetti. Ayrıca bireylerin dışsal motivasyonların etkisinden sıyırılıp, içsel motivasyonlarını keşfetmenin önemine de değinen Sert, başarının varılacak bir yer değil, daima sürecek bir yolculuk olduğunu aktardı.

    Başkan Sert, konuşmasının sonunda etkinliğe katılan konuşmacı konuklara, etkinliğe destek veren AIESEC Antalya Başkanı Doğukan Gür, Genç OSD Başkanı Elçin Ekici Öztürk, JCI Antalya Başkanı Onur Yazıcı ve TOBB Antalya GGK Başkanı Ahmet Ekelik'e de teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow