hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Geri dönüşüm bilinci sahneye taşındı

    Geri dönüşüm bilinci sahneye taşındı
    expand

    Geri dönüşüm bilinci sahneye taşındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfı işbirliğiyle 'Geri Dönüşüm' konulu tiyatro oyunu Kepezli öğrencilerle buluştu.

    Çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek amacıyla önemli çalışmalar yapan Kepez Belediyesi ve ÇEVKO Vakfı, yine sosyal bir projede bir araya geldi. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO Vakfı işbirliğiyle Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde tiyatro gösterisi düzenlendi. 'Geri Dönüşüm' konulu tiyatro oyununu Mobil İmam Hatip Ortaokulu, Mobil Ortaokulu ile Yeni Mahalle İlkokulu'ndan 500 öğrenci izledi. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Deveci'nin de katıldığı etkinlikte, öğrencilere çevre mühendisleri tarafından yenilenebilir çevre, geri dönüşüm, sıfır atık gibi konularda eğitimler verildi.

    ÖĞRENCİLER BİLİNÇLENDİRİLDİ

    Kepez Belediyesi Çevre Mühendisi Sevinç Yeter, geri dönüşüm sayesinde gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılabileceğinin altını çizdi. Nüfusun giderek arttığını vurgulayan Yeter, “Doğal kaynaklarımızı sürdürebilir kullanmazsak gelecek nesillere temiz bir çevre ve hayat bırakamayız. Bunun için doğal kaynaklarımızı verimli kullanmalı, israfı önlemeli ve atıkları ekonomiye kazandırmalıyız" dedi.

    'Geri Dönüşüm' konulu tiyatro oyunu ile öğrenciler hem keyifli saatler geçirdi, hem de geri dönüşüm konusunda bilinçlendirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow