hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Geyikçi, Finike'de projelerini tanıttı

    Geyikçi, Finikede projelerini tanıttı
    expand

    Geyikçi, Finike'de projelerini tanıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MİLLET İttifakı'nın CHP Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, projelerini sanatçı Onur Akın'ın verdiği konserde anlattı.

    Millet İttifakı Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, proje tanıtım toplantısı düzenledi. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, CHP'li ve İYİ Parti'li yöneticiler ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı toplantıda, konser veren Onur Akın, coşkulu anlar yaşattı. Onur Akın, Mustafa Geyikçi hazırladığı seçim şarkısını da seslendirdi.

    Toplantıda konuşan Mustafa Geyikçi, ilçenin turizmden 40 yıldır pay alamadığını ifade etti. Yıllardır Finike'nin yanlış yönetildiğini söyleyen Geyikçi, “Liman yük gemileri, turistik teknelerle dolup taşardı. Halk her akşam limana akın ederdi. Mahalle içlerinde pansiyonlar açılmaya, evler pansiyonlara dönüşmeye başlamıştı. Finike tarımını ve turizmini geliştiriyor ve ilerliyordu. Finike'de huzur ve güven hakimdi. Halk mutluydu. Kapısını kilitlemezdi. Finike yolunda dolu dizgin gidiyordu. İlçemiz bu üstünlüğünü 1990'lı yıllardan itibaren kaybetmeye başlamış ve bugün hepimizin şikayet ettiği noktaya gelmiştir. Turizm ihmal edilmiş geriye gidilmiştir. Tarım ihmal edilmiş, ticareti de ihmal edilmiştir. Eğitimi ihlal edilmiş, halk kaderiyle baş başa bırakılmıştır. Kemer, Kumluca, Kaş, Demre hamle üzerine hamle yaparken Finike'yi yönetenler adeta seyretmişlerdir" dedi.

    'FİNİKE SAHTE USTALARDAN ÇOK ÇEKTİ'

    Geyikçi, sözlerine şöyle devam etti:

    "Finike Belediyesi'ni iş hanına saklayıp, zevki sefa içinde günü gün edenler Finike'mize bu haksızlığı yapmıştır. Hem de her defasında, farklı bir partiden aday olarak döne döne yapmıştır. Halk bunu farketti ve bu gidişe, geçen seçimlerde 'dur' dedi. Kırmızı kart gösterdi. Saha dışına çıkardı. 'Yakamdan düş artık' dedi ve düşürdü. Bildiğiniz gibi bu seçimlerde de bu eski belediye başkanı başka bir partiden tekrar ortaya çıktı. Kendini 'Usta', 'Efsane' ilan etti. 'Finike, sahte ustalardan çok çektik. O defter kapandı artık' diyor. Geriye dönmek istemiyor. Finike; atılım yapmak istiyor. Gelişmek istiyor. İş istiyor, aş istiyor. Güven içinde, huzurlu bir yaşam istiyor. Dürüstlük istiyor, ahlak istiyor."

    PROJELER FİNİKE'YE CAN SUYU OLACAK

    Hazırladığı projelerle Finike'nin geleceğini şekillendireceğini söyleyen Mustafa Geyikçi, “Bu projeler, şirin ilçemize can suyu olacaktır. Çiftçimize, esnafımıza, öğrencimize, çalışan ve ev kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza rahat bir nefes aldıracaktır. Bu projelerimizi, sizlerle iyice olgunlaştırdıktan sonra uygulamaya koyacağız. Kararı, siz değerli hemşerilerimiz verecek. Sandıkta son sözü siz söyleyeceksiniz. Sen ben yok! Biz varız. Biz, birlikte yaparız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow