hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökdeniz, 392 gün sonra ligde golle tanıştı

    Gökdeniz, 392 gün sonra ligde golle tanıştı
    expand

    Gökdeniz, 392 gün sonra ligde golle tanıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- FRAPORT TAV Antalyaspor'un 20 yaşındaki genç forveti Gökdeniz Bayrakdar, 392 gün sonra ligde golle tanıştı. Bayrakdar, Aytemiz Alanyspor maçında ilk kez gol sevinci yaşarken, kariyerinde ilk kez bir lig maçında 2 gol atmayı başardı.

    Sezona teknik direktör Ersun Yanal ile başlayan ve kötü sonuçların ardından takımın yıldız oyuncusu Nuri Şahin'i futbol sorumlusu olarak getiren Fraport TAV Antalyaspor, 11 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Antalyaspor, son 6 maçını kazanırken ligde puanını 50'ye yükseltip haftayı 8'inci sırada tamamladı. Ligin 33'üncü haftasında deplasmanda bir diğer Antalya temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Akreplerde maçın yıldızı, 2 gol atan Gökdeniz Bayrakdar oldu.

    LİGDE 3'ÜNCÜ KEZ 11'DE

    2020-2021 sezonu başında Kocaelispor'dan takıma dahil edilen ve ilk sezonunda 31 lig maçında 6, 6 Ziraat Türkiye Kupası maçında da 2 gol olmak üzere 8 gole imza atan genç oyuncu, bu sezon istediği süreleri almakta zorlanıyor. Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon ligin 3'üncü haftasında Ç. Rizespor ve 7'nci haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçlarından sonra 3-1 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkma başarısı gösterdi.

    LİGDE 392 GÜN SONRA GOL ATTI

    Gökdeniz Bayrakdar, ligde geride kalan 33 haftada ilk kez Aytemiz Alanyaspor maçında gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu, Süper Lig'de en son geçtiğimiz sezon 21 Mart 2021 tarihinde oynanan BB Erzurumspor maçının 66'ncı dakikasında gol atarken, o maçtan tam 392 gün sonra bir diğer Antalya ekibi Aytemiz Alanyaspor filelerini sarstı.

    KARİYERİNDE LİGDE İLK KEZ 2 GOL ATTI

    Süper Lig kariyerinde bugüne kadar toplam 8 golü bulunan Gökdeniz Bayrakdar, ilk kez bir lig maçında 2 gol atma sevinci yaşadı. Genç forvet, geçen sezon oynanan iki Beşiktaş ve BB Erzurumspor ile Fatih Karagümrük, Denizlispor maçlarında birer kez gol atma başarısı göstermişti.

    Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow