hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gol makinesi Erzurumspor'da

    Gol makinesi Erzurumsporda
    expand

    Gol makinesi Erzurumspor'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Kartalspor, son 3 yılda 100'ü aşkın gol atan futbolcusu 16 yaşındaki Serhan Arıcı'yı Erzurumspor'a verdi.

    Antalya Amatör Küme'de 16 yıldır mücadele eden Antalya Kartalspor, Türk futboluna ve yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Sponsorsuz 16 yılda onlarca başarılı futbolcuyu yetiştiren Antalya Kartalspor, son olarak Serhan Arıcı'yı Erzurumspor U16 Takımı'na verdi. Son 3 sezonda rakip fileleri 100'den fazla havalandıran Serhan Arıcı, hedefinin milli takım olduğunu söyledi.

    Bir çok profesyonel kulüpten teklif alan Serhan Arıcı, U16 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Erzurumspor'u tercih ettiğini söyledi. Erzurumspor'un U16 Yaş Milli Takımı'na oyuncu kazandırdığını belirten Serhan Arıcı, “Ayrıca Erzurumspor'un alt yapıdan A Takım'a en çok oyuncu kazandıran kulüpler arasında yer alması da tercih nedenim oldu" dedi.

    Antalya Kartalspor Antrenörü Murat Sönmez, önümüzdeki yıllarda Türk futboluna Serhan gibi ahlaklı, çalışkan ve başarılı sporcuları yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow