hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gönül Köprüsü'nde çocukların saç bakımı yapıldı

    Gönül Köprüsünde çocukların saç bakımı yapıldı
    expand

    Gönül Köprüsü'nde çocukların saç bakımı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- KEPEZ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca (SYDV) hazırlanan 'Gönül Köprüsü 5' projesi kapsamında yaklaşık bin çocuğun bayram öncesi saç bakımı yapıldı.

    Kepez Kaymakamlığı SYDV tarafından hazırlanan, Kepez Belediyesi, Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB), Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası ile Antalya Berberler Odası'nın desteklediği 'Gönül Köprüsü 5' projesi, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, yaklaşık 1000 çocuğun saç bakımı yapıldı.

    BAYRAMA HAZIRLANDILAR

    Kepez Kaymakamlığı SYDV Müdürü Kemal Çakan, yetim, öksüz ve yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının saçlarının kesildiğini, bakımlarının yapıldığını söyledi. Çakan, “Ramazan ayı içerisinde olduğumuz için paylaşmanın yardımlaşmanın vurgulanması adına bu etkinliği düzenledik. Gün boyu sürecek etkinlikte çocuklarımızın bayram tıraşlarını yaptırdık“ dedi.

    ÇOCUKLAR SEVİNDİ

    Kaymakamlık yetkilisi Doğan Elden ise Gönül Köprüsü projesinin daha önce çeşitli illerde yaptığını hatırlatarak, 5'incisinin ise Antalya'da düzenlediklerini söyledi. Elden, "Geleneklerimizi, örf, adetlerimiz unutmamak ve bayram öncesi çocukları sevindirmek için bu etkinliği organize ettik“ dedi.

    'KUAFÖRLER GÜNÜNÜ ÇOCUKLARLA GEÇİRMEK İSTEDİK'

    Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Tolgahan Demir de sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldiklerini, Antalya'daki kuaförlerle etkinliğe destek verdiklerini söyledi. Demir, "22 Mayıs Kuaförler Günü'nü çocuklarla bilirlikte geçirmek istedik. Önümüzdeki süreçte 'Şeker Bayramı' diye nitelendirdiğimiz Ramazan Bayramı'mız var. Çocuklarımızı bayrama hazırladık. Bu özel günümüzü de onlarla paylaştık" dedi.

    FOTOGRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow