hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gülveren'de anahtar teslimi 23 Nisan'da

    Gülverende anahtar teslimi 23 Nisanda
    expand

    Gülveren'de anahtar teslimi 23 Nisan'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir yıl gibi sürede fiziki gerçekleşmesinde yüzde 97'ler seviyesine gelinen Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nde, 137 hak sahibine dairelerinin 23 Nisan'da teslim edileceğini söyledi.

    Gülveren Mahallesi'nde, 65 bin 911 metrekare alanda yaklaşık 160 gecekonduyu ve 137 hak sahibini kapsayan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Yüklenici firma Pınarlar İş Ortaklığı, 160 gecekondunun 40 yıla yakın yaşadığı tapu sorununa çözüm üreten Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nde, 137 hak sahibine verilecek olan 306 dairenin yapımını büyük oranda tamamladı. Hak sahiplerine, ücretsiz olarak verilecek 306 dairenin bulunduğu 8 ile 10 katlı 6 bloğun inşasında yüzde 97'ler seviyesine gelindi.

    PARTİLERE VE MECLİS ÜYELERİNE GÜLVEREN TANITIMI

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, proje kapsamında tamamlanan sosyal konutları, AK Parti, MHP Meclis Üyeleri ile AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar'a tanıttı. Başkan Hakan Tütüncü, önümüzdeki hafta da CHP ile İYİ Parti meclis üyeleri için de tanıtım gezisi düzenleyeceklerini belirtti.

    AK Parti ve MHP Meclis üyeleri ile bu partilerin ilçe başkanları, Tütüncü'nün rehberliğinde konutları, projenin sosyal ve teknik alanlarını gezdi. Başkan Tütüncü, meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına projenin maketi üzerinde Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. Tütüncü, beraberindekilerle şantiye binasında ziyaret ettikleri yüklenici firmanın çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

    EN BÜYÜK PROJE 1 YILDA TAMAMLANDI

    Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin, Kepez Belediyesi'nin bugüne kadar yapmış olduğu en önemli işlerden biri olduğunun altını çizen Tütüncü, “Geçtiğimiz yıl Şubat ayında bu projeye kazma vurulmuştu. 1 yıl gibi kısa bir sürede projenin yapımında yüzde 97'ler seviyesine gelinmesi önemli bir başarıdır" dedi. Bu projenin, kentsel dönüşüme yepyeni ufuklar açan, yeni mantıklar kazandıran bir çalışma olduğuna işaret eden Tütüncü, “Gülveren, bir kamu arazi üzerine, yine kamu imkânlarıyla yeni değerlerin kazandırılması, kazandırılan bu değerlerle birlikte oluşan finansın sosyal amaçla konutlarla kullanılmasını öngören son derece güzel bir proje. Hak sahiplerimize, konutlarını 23 Nisan 2021 tarihinde teslim edeceğiz" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow