hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güneycik'te içme suyu sorunu çözülüyor

    Güneycikte içme suyu sorunu çözülüyor
    expand

    Güneycik'te içme suyu sorunu çözülüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş'a bağlı Güneycik Mahallesi'nin içme suyu sorununu çözmek üzere 1200 metrelik yeni içme suyu isale hattı çalışması başlattı.

    Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş'tan Gazipaşa'ya kanalizasyondan, içme suyuna kadar ilçe ve kırsalların alt yapı sorunlarını tamamıyla ortadan kaldırmak için geceli gündüzlü çalışma yürütüyor. ASAT son olarak Gündoğmuş ilçesi Güneycik Mahallesi'nin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için kolları sıvadı. İçme suyu teminine yönelik sondaj ve depo bağlantısı yapımı için çalışma başlatıldı.

    MUHTARDAN TEŞEKKÜR

    Özverili bir şekilde devam eden proje, içme suyu sondajından elde edilen suyun depoya aktarımını sağlayan imalatını kapsıyor. Yaklaşık 1200 metre uzunluğundaki isalenin tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri daha kaliteli ve yeterli suya kavuşacak. Yaşanan basınç yetersizliği son bulacak ve su şebekesi ile ilgili sorun tamamen ortadan kalkacak. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneycik Mahallesi Muhtarı Abdullah Güney, mahalle halkı adına Başkan Muhittin Böcek ve ASAT çalışanlarına teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow