hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halk Et TIR'ında 5 ilçede 3271 kilo et satışı yapıldı

    Halk Et TIRında 5 ilçede 3271 kilo et satışı yapıldı
    expand

    Halk Et TIR'ında 5 ilçede 3271 kilo et satışı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ANET Mobil Halk Et Satış Mağazası, batı ilçelerinde Kemer ile başladığı yolcuğuna Elmalı'nın ardından Korkuteli, Demre ve Kumluca'da devam etti. Vatandaşları ucuz, kaliteli et ve et ürünleri ile buluşturan Mobil Halk Et TIR'ı gittiği tüm ilçelerde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Halk Et TIR'ı bir haftada 5 ilçede 3271 kilo et satışı gerçekleştirdi.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in seçim vaatleri arasında yer alan ANET Mobil Halk Et Satış Mağazası, hafta boyunca batı ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı et ve et ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Halk Et Mobil Satış TIR'ı 10.00-17.00 saatleri arasında ilçelerde et ve et ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. Kemer, Elmalı, Korkuteli, Demre ve Kumlucalı vatandaşlarda hizmet veren Halk Et TIR'ından alış veriş yapan vatandaşlar Başkan Böcek'e teşekkür etti.

    KORKUTELİ VE DEMRE'DE YOĞUN İLGİ

    Korkuteli Atatürk Meydanı'nda gün boyu satış yapan Halk Et TIR'ına halk yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar başta dana ve kuzu kıyma olmak üzere et çeşitlerini uygun fiyatlarla almanın memnuniyetini yaşadı. Bir sonraki durağı Demre olan Halk Et TIR'ı Gökyazı Mahallesi Noel Baba Caddesi kapalı pazarı yanında Demrelilerle buluştu. Sabah saatlerinden itibaren Demreliler Halk Et Mobil Satış Mağazası'nda gün boyu alış veriş yaptı.

    İLGİ YOĞUN, MEMNUNİYET YÜKSEK

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin halkı ucuz, sağlıklı ve kaliteli etle buluşturduğu Halk Et Mobil Satış TIR'ı Kumluca'da ise sebze pazarı yanında bulunan Ahmet Yesevi Parkı'nda hizmet verdi. Türkiye'de bir ilk olan Mobil Halk Et Satış Mağazası'na Kumlucalılar da büyük ilgi gösterdi. İlginin yoğun, memnuniyet oranının çok yüksek olduğu batı ilçelerinde bir haftada 1461 vatandaşa 3271 kilo et ve et ürünü satışı gerçekleştirildi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow