hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımı yapıldı

    Hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımı yapıldı
    expand

    Hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede yaptığı sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Serik'te 2, Kaş'ta 1 kişiye daha otomatik hasta yatağı verildi.
    Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hastalıkları nedeniyle yatağa bağımlı kalan ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara tam donanımlı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Serik'te Ali Şimşek'e hasta yatağı, bedensel engelli Raşit Canlı'ya tekerlekli sandalye yardımı yaptı.
    BAŞVURU HIZLA SONUÇLANDI
    Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki Ali Şimşek geçirdiği ameliyat sonrası yatağa bağımlı hale geldi. Şimşek'in çocukları tarafından Büyükşehir Belediyesi Serik Hizmet Birimine yapılan başvuru hızla sonuca bağlandı. Hasta yatağını teslim alan Şimşek Ailesi sürecin çok hızlı ilerlemesine şaşırdıklarını dile getirerek, Başkan Muhittin Böcek'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.
    TEKERLEKLİ SANDALYE TEŞEKKÜRÜ
    Serik'in Şatırlı Mahallesi'nde ise bacaklarının dizden aşağısı tutmayan ve 10 yıldır yürüme güçlüğü çeken 73 yaşındaki Raşit Canlı'ya yaşamını daha iyi koşullarda sürdürebilmesi için tekerlekli sandalye yardımı gerçekleştirildi. Öte yandan Kaş'ın Patara Mahallesi'nde yaşayan ve kanser tedavisi gören 80 yaşındaki Saim Kiriş'e de hasta yatağı teslim edildi. Ailesinin talebi üzerine yatağı teslim edilen Saim Dede, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow