hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayatı şiir oldu

    Hayatı şiir oldu
    expand

    Hayatı şiir oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI şair Şükran Güneş, şiir sevgisi yüzünden hızını alamıyor, duygu yüklü üçüncü şiir kitabına kavuşabilmek için yoğun çaba gösteriyor. Güneş, 'Sevdahanem' ismiyle yayımlanacak yeni kitabının satışından sağlanacak geliri de Kanser Vakfı'na bağışlayacak.
    Gençlik yıllarından beri duygu ve düşüncelerini, özlemlerini, hayallerini şiir mısralarıyla dillendiren, katıldığı şiir yarışmalarında ödüller kazanan emekli memur Şükran Güneş'in 'Güneşçe Şiirler' başlığı altında derlediği birçok şiiri de şiir antolojilerinde yer aldı.
    Şair Şükran Güneş'in 'Erdal' adlı ilk, 'Canım Can' adlı ikinci şiir kitapları şiir severlerin yoğun ilgisini görünce ikinci baskıları yapılmıştı. "Şiirler özgür olmalı" diyen ve şiirlerini özgürce kaleme aldığını belirten Güneş, baskıya hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen 'Sevdahanem' adlı kitabının ilk şiirini gazel formatıyla yazdığı 'Hastayım' adlı eseri oldu.
    GELİRİ KANSER VAKFI'NA
    Eylül ayı içerisinde yayımlanması beklenen ve içerisinde sürpriz şiirlerin yer aldığı 'Sevdahanem' adlı kitabının satış rekoru kıracağını iddia eden Şükran Güneş, "Bu kitabım benim için çok özel, çok önemli, çok değerli, çok anlamlı olacak. Kitabımın satışından sağlanacak gelirin tamamını Kanser Vakfı'na bağışlayacağım" dedi.
    Bir yandan da 'Canım Can ' adlı ikinci şiir kitabının tanıtımını yaparak okurlarıyla buluşturan Şükran Güneş, "Bu kitabımda küçük yaşla zorla evlendirilen kız çocuklarının çığlıklarını şiirlerle dillendirdim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow