hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayırsever anne-kızdan Kepez'e 112 istasyonu

    Hayırsever anne-kızdan Kepeze 112 istasyonu
    expand

    Hayırsever anne-kızdan Kepez'e 112 istasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı ile hayırsever Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen arasında '112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu' protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Vali Yazıcı, "Antalyalı hayırseverler şehrimize değer katmaya devam ediyor" dedi.

    Kepez ilçesinin Ahatlı Mahallesi'nde yapılacak olan '112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu' protokolü imzalandı. Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Vali Yazıcı, İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, hayırsever Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen katıldı. İmzalanan protokol ile Kepez Ahatlı'daki Ağız ve Diş Hastanesi binasının bulunduğu arsa üzerine 100 metrekarelik '112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu' yapılacak.

    HAYIRSEVERDE DE ÖNCE ŞEHİR

    Antalya'nın her alanda öncü olduğu gibi hayırsever konusunda da öncü olduğuna vurgu yapan Antalya Vali Yazıcı, "Antalyalı hayırseverler şehrimize değer katmaya devam ediyor. Her yönüyle öncü şehir olan Antalya'mız, hayırseverleri konusunda da öncü bir şehir. Hayırseveri bol bir şehir" dedi. Hayırseverin yaptığı işin çok anlamlı ve önemli olduğuna değinen Vali Yazıcı, şunları söyledi;

    "Tüm hayırseverlerimiz bizim başımızın tacı, devletimiz yapıyor ama biz özellikle eğitim, sağlık ve dini tesis alanlarında hayırseverlerimizin katkısından dolayı ayrıca mutlu oluyoruz. Böyle güzel hayırseverlerimiz Antalya'mızda bol miktarda var. Şunun altını çizmek istiyorum. Bu güzel hayrı Allah size nasip etmiş, siz de çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Allah sayılarınızı arttırsın. Desteğinden ve gönül güzelliğinden dolayı hayırseverlerimizi tebrik ediyorum."

    Protokol imza töreni sonrası Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow