hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayırseverden hastalara 100 kilo ceviz

    Hayırseverden hastalara 100 kilo ceviz
    expand

    Hayırseverden hastalara 100 kilo ceviz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir hayırsever, koronavirüse karşı vücut direncini artırdığına inandığı, kendi üretimi 100 kilodan fazla cevizi, hastalara gönderdi.

    Antalya Yardımlaşma Platformu sözcüsü Halit Mert, tedavisi devam eden hastaların maddi ve manevi ihtiyaçlarının yanı sıra, kan ve trombosit ihtiyaçlarını da karşılamak için çaba harcadıklarını, yardımseverlerin yetiştirdikleri meyve ve sebze gibi ürünlerinin ihtiyaç sahiplerine iletilmesi yönündeki isteklerini de yerine getirdiklerini ifade etti.

    KORONAYA KARŞI DİRENÇ ARTIRICI

    Antalyalı bir hayırseverin de kendi bahçesinde yetiştirdiği cevizlerin bir kısmının, koronavirüs günlerinde hastalıklara karşı önleyici etkisi olduğuna inandığı için hastalara dağıtılması isteğinde bulunduğunu anlatan Halit Mert, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yatan hastalara ulaştırılmak üzere kendilerine emanet edilen cevizleri servis yetkililerine teslim ettiklerini, onların aracılığı ile hastalara dağıtılmasını sağladıklarını belirtti.

    100 KİLO CEVİZ DAĞITTILAR

    Antalya'da tedavi gören özellikle il dışından gelen hasta ve yakınlarına barınma dahil, gıda, eşya, kan ve trombosit konusunda da destekte bulunduklarını belirten Mert, "Hayırsever gönüllümüz, kendi bahçesinden topladığı 100 kilodan fazla cevizi hastaların, özellikle koronavirüs sürecinde bağışıklıklarını güçlendirmek, hastalıkla mücadelelerinde onları başarılı kılmak amacıyla Antalya Yardımlaşma Platformu'na teslim etti. Bir başka gönüllümüz de çuvallar içindeki cevizleri kiloluk paketler haline dönüştürdü. Şimdi de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastalara dağıtılmak üzere sorumlu hemşirelere teslim ettik. Hastalara şifa olmasını ve hayırseverlere örnek olmasını diliyoruz. İhtiyaç sahibi hastaların diğer ihtiyaçlarının da karşılanması konusunda hayırseverleri destekçi olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow