hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hedeflerini pandemi ertelese de hayallerinden vazgeçmediler

    Hedeflerini pandemi ertelese de hayallerinden vazgeçmediler
    expand

    Hedeflerini pandemi ertelese de hayallerinden vazgeçmediler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Avrupa ve dünya şampiyonu dövüşçülerin da aralarında yer aldığı muay thai sporcuları pandemi nedeniyle ertelenen turnuvalarda yeni başarılar kazanma hedefiyle antrenmanlarına devam ediyor. Antrenmanlarda güç depolayan Avrupa şampiyonu ve dünya ikinciliği unvanına sahip Ayşin Özkılıç, "Hedefim dünya şampiyonasında altın madalya kazanmak" dedi.

    Avrupa ve dünya şampiyonu muay thai sporcuları Antalya'da antrenör Yasin Urlu yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor. Antalya Spor Salonu'nda taktik çalışmalar yapan sporcular, haftanın 1 günü de doğada gerçekleştirdikleri antrenmanda kuvvet ve kondisyon depoluyor. Avrupa, Türkiye ve dünya şampiyonu milli sporcuların yanı sıra genç dövüşçülerin de yer aldığı antrenmanda sporcular yeni şampiyonalara hazırlanıyor.

    Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli muay thai antrenörü Yasin Urlu, sporcularının bu yıl Kasım'da Belarus'da düzenlenecek Avrupa şampiyonası ile Aralık'ta Abu Dabi'de planlanan dünya şampiyonasına hazırlandıklarını söyledi. Pandemi kuralları çerçevesinde haftada iki gün salonda sporcularıyla antrenman yaptıklarını anlatan Urlu, "Antalya'nın güneşli ve kış mevsimindeki sıcak havasını fırsata çevirerek sporcularla açık havada kondisyon çalışması yapıyoruz. Bu sporcuların performansını olumlu etkiliyor. 2019 yılında sporcularım 3 dünya şampiyonluğu, 1 dünya ikinciliği ile üçüncülüğü ve bir de Avrupa şampiyonluğu kazandı. Bu yıl da sporcularımın şampiyonalarda başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

    Dünya şampiyonasına hazırlanan Ayşin Özkılıç, pandemi nedeniyle hedeflerinin ertelense de yeni şampiyonlarda başarılı olmak istediğini söyledi. Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikinciliği unvanı bulunduğunu dile getiren Ayşin, "Hedefim dünya şampiyonasında altın madalya kazanmak" dedi.

    Dünya şampiyonu unvanına sahip Eylül Sultan Taşgıran ise "Bu sene gençlerde yeniden dünya şampiyonu olmak istiyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow