hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hemşirelere uzaktan eğitim

    Hemşirelere uzaktan eğitim
    expand

    Hemşirelere uzaktan eğitim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından uzaktan eğitim-öğretim süreçlerinin daha sistematik ve nitelikli devam edebilmesi için 18 Haziran tarihinde ulusal düzeyde '“Hemşirelikte Uzaktan Eğitime Yönelik Eğitici Eğitimi' konulu eğitim gerçekleştirildi.

    2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde hemşirelik eğitiminde uzaktan eğitim kaynaklarının en etkin biçimde kullanılması adına gerçekleştirilen eğitim, Türkiye'nin dört bir yanından hemşirelik alanındaki öğretim elemanlarının katılımları ile toplam 234 katılımcı ile yapıldı.

    Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm'ün moderatörlüğünde gerçekleşen eğitime, konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuri Çağlayan katıldı. Dr. Çağlayan sunumunda yükseköğretimde uzaktan eğitim ve kalite güvence sistemi, pandemi döneminde uzaktan eğitim ve Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kurul kararlarını aktardı.

    Katılımcıların ilgisinin yoğun olduğunu belirten Dekan Gözüm, 3 Temmuz 2020 tarihinde farklı konuşmacılarla Türkiye genelinde ikinci bir eğitim programı gerçekleştireceklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow