hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huzurevi inşaatında inceleme

    Huzurevi inşaatında inceleme
    expand

    Huzurevi inşaatında inceleme

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa ilçesinde yapımı devam eden 150 kişilik yeni huzurevi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

    Vali Ersin Yazıcı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Muratpaşa ilçesinde inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan 150 kişilik konaklama kapasitesine sahip yeni huzurevi binasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan ve tesisin öngörülen süreden önce tamamlanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Vali Yazıcı, tamamlandığında, sahip olduğu sosyal ve kültürel imkânlar ile yaşlıların beklentilerini büyük oranda karşılayacak bir proje olduğunu belirtti.

    'YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZ'

    Vali Yazıcı, sosyal devlet olmanın önemini vurguladığı açıklamasında, "Huzurevi binamız tamamlandığında her açıdan modern bir tesise kavuşulmuş olacak. Huzurevi sakinlerimizin mutluluğu, konforu, rahatı ve memnuniyetleri bizim için en birinci önceliktir. Onların huzur bulacağı bu evlerde her türlü ihtiyaçlarını temin edecek şartların gerçekleştirilmesi için çalışmaktayız. Yaşlılarımız bizim kıdemlilerimiz, baş tacımızdır. Devletimiz, yaşlı vatandaşlarımıza yapılacak hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

    150 yatak kapasiteli projelendirilen, 13 bin metrekare alanda inşa edilen ve çeşitli sosyal donatı alanlarından oluşan huzurevinin hızla tamamlanması için çalışmalara ağırlık verileceği belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow