hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbradı ve Akseki'de yaşlı bireylerin evine bakım

    İbradı ve Aksekide yaşlı bireylerin evine bakım
    expand

    İbradı ve Akseki'de yaşlı bireylerin evine bakım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, İbradı ve Akseki'de yalnız yaşadığı tespit edilen ihtiyaç sahibi yaşlı bireylerin evlerinde tadilat yaptı.

    Büyükşehir Belediyesi yalnız yaşayan yaşlı bireylerin yaşadıkları evlerde soğuğa karşı tedbir aldı. Uzman gerontologlar, iç mimar, elektrik, su tesisat elemanları ve boya ustaları eşliğinde yaşlıların evlerinde yaşam şartlarını kolaylaştıracak yenileme ve düzenlemeler yapılıyor. Elektrik, su ve ısınma gibi temel gereksinimlerin sağlandığı evlerin detaylı temizliği de gerçekleştiriyor.

    10 EVE BAKIM VE ONARIM

    Yaşlı evi bakım ve onarım çalışmalarını Antalya'nın soğuk bölgelerine kaydıran Büyükşehir ekipleri İbradı ve Akseki'de tespit edilen 10 yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşın evinde bakım ve onarım gerçekleştirdi. Bakım yapılan evlerde elektrik kaçağı, su kaçağı, ısı yalıtımı, banyo onarımı, sayaç ve duy değişimi, ışıklandırma ve kaygan zemin tehlikesine yönelik tedbirler alındı. Yapılan düzenlemelerden duydukları memnuniyetlerini belirten yaşlı bireyler Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hayatlarını kolaylaştırdığı için teşekkür etti.

    BÖCEK 'ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM'

    Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yaşlı bireyler için yapılan bakım onarım hizmetinin her ilçede devam edeceğini belirterek, “Yaşlı bireylerimiz için ne yapsak azdır. Onların hayatına dokunmak, bir ihtiyacını karşılamak, gözlerindeki o mutluğu görmek her şeye değer. Elimizden geldiği kadar hayatlarını yaşam şartlarını kolaylaştırmaya çalışacağız. Hepsinin ellerinden öpüyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow