hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmece tablet kampanyasına destek

    İmece tablet kampanyasına destek
    expand

    İmece tablet kampanyasına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin, uzaktan eğitime erişim imkanları kısıtlı ailelerin çocukları için başlattığı İmece Tablet Kampanyası sürüyor. ANSİAD ve Diana Tur, toplam 20 tabletle, Muratpaşa Belediyesi'nin kampanyasına katıldı.

    Antalya'da, pandemi sürecinin neden olduğu sorunların çözümüne yönelik önemli uygulamalara imza atan Muratpaşa Belediyesi'nin, uzaktan eğitime erişim imkanları kısıtlı ailelerin çocukları için başlattığı İmece Tablet Kampanyası sürüyor. Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Diana Turizm, toplam 20 tableti, Muratpaşa Belediyesi'ne teslim etti.

    ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİME ERİŞEBİLECEK

    ANSİAD Başkanı Akın Akıncı ve Diana Turizm yöneticisi Malik Özkan'ı ağırlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Pandemi koşullarında çocuklarımız uzaktan eğitim yöntemi ile eğitimlerine devam edebiliyorlar. Türkiye'mizde bütün çocuklarımızın uzaktan eğitime erişebilmesi için gereken ekipmanları maalesef mevcut değil. Uzaktan eğitime erişimi sağlayan ekipmanı olmayan çocuklarımız için Türkiye'de ilk kampanyayı başlatmıştık. Sağolsun, Muratpaşa'da sivil toplum kuruluşları ve özel teşebbüs kurumları her zaman olduğu gibi yüksek bir duyarlılıkla sürece sahip çıktılar" dedi. ANSİAD ve Diana Turizm yöneticileri, Muratpaşa Belediyesi'nin kampanyansına katkı koymak ve destek olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow