hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarma, uyuşturucunun zararlarını anlattı

    Jandarma, uyuşturucunun zararlarını anlattı
    expand

    Jandarma, uyuşturucunun zararlarını anlattı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği personeli, 'Çocuk ve Gençleri Koruma' proje kapsamında öğrencilere madde bağımlılığı ve uyuşturucunun zararlarını anlattı. Finike'deki öğrenciler Antalya gezisinde hayvanat bahçesi ile eğlence parkında jandarma personeliyle eğlenceli vakit geçirdi.
    Antalya Valiliği'nin uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadele etkinlikleri kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı 'Çocuk ve Gençleri Koruma' adlı sosyal proje başlattı. Proje kapsamında İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği tarafından Finike Yuvalı Mahallesi'ndeki Şehit İsmail Çalkan İlk ve Ortaokulu ziyaret edildi. Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği'nde görevli jandarma personeli okulda öğrencilerle sohbet ederek, madde bağımlılığının zararlarını anlattı.
    Jandarma personeli, daha sonra okulda eğitim gören 25 çocukla Antalya'da gezi düzenledi. Antalya Hayvanat Bahçesi ve Zıp Zıp Park'a götürülen çocuklar jandarma personeliyle eğlenceli saatler geçirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow