hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan ikramlı denetim

    Jandarmadan ikramlı denetim
    expand

    Jandarmadan ikramlı denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın emniyet kemeri kullanımını artırmak amacıyla düzenlediği 'Kemerin Ses Getirsin' uygulaması kapsamında denetim yapan Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, küçüklere dondurma ve çikolata, büyüklere ise soğuk ve sıcak içecek ikramında bulundu. 
    Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik timleri, İçişleri Bakanlığı tarafından bayramda trafik güvenliğinin artırılması amacıyla başlatılan 'Kemerin Ses Getirsin' kampanyası kapsamında bilgilendirme ve denetim gerçekleştirdi. Kentin giriş ve çıkışlarında 11 noktada yapılan denetimlerde, özellikle çocuklara emniyet kemerinin önemi anlatıldı, broşür ve boyama kitabı hediye edildi. Can kayıpları yaşanmaması ve farkındalık oluşturulması amacıyla 'Kemerin Ses Getirsin' kampanyasına destek verilmesi istendi. Jandarma trafik timleri, araç sürücüleri ve yolcuların bayramlarını kutlayarak dondurma ve bayram şekeri ile çeşitli içecekler ikram etti.
    Jandarma trafik timleri ayrıca, bu kampanya kapsamındaki görsellerin twitter üzerinden #kemerinsesgetirsin hashtag'iyle @TrafikEGM hesabına gönderilmesi halinde çocukların scooter, kask ve koruma ekipmanı kazanacaklarını ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow