hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan 'yasak' anonsu

    Jandarmadan yasak anonsu
    expand

    Jandarmadan 'yasak' anonsu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - Cumhurbaşkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından vatandaşların sahiller, mesire alanları ve ören yerleri, piknik alanları ve balık tutmak, spor ve yürüyüş gibi faaliyetlerin yasaklanmasıyla ilgili jandarma ve polis ekipleri, araçlarından anonslu uyarı yapıyor.
    Koronavirüs nedeniyle tüm Antalyalılara zorunlu olmadıkça evlerinde kalması uyasında bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, jandarma ekiplerinin sahil, mesire ve piknik alanları gibi yerlere getirilen yasakla ilgili vatandaşları uyardığı anonsunu paylaştı. Jandarma aracından yapılan uyarı şöyle:
    “Değerli vatandaşlarımız, evlerinizde kalmanız sizin ve sevdiklerinizin sağlığı açısından önemlidir. Zorunlu haller dışında dışarıya çıkmamanızı sizden önemle rica ediyoruz. Virüsle mücadele sonuçlanıncaya kadar vatandaşlarımızın sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları yasaklanmıştır. Bizler sizin için sokaktayız, siz de hepimiz için evlerinizde kalın."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow