hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD'li ailenin Kaş ve Demre'de kış tatili keyfi

    ABDli ailenin Kaş ve Demrede kış tatili keyfi
    expand

    ABD'li ailenin Kaş ve Demre'de kış tatili keyfi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ABD'den Türkiye'ye tatile gelen 6 çocuklu Stephen ile Steve Dyer çifti, 17 günlük turda ziyaret ettikleri Antalya'nın Demre ve Kaş ilçelerinde, tarihi ve doğal güzelliklere hayran kaldı.
    ABD'li Stephen ve Steve Dyer çifti, 6 çocuğuyla Türkiye'ye tatile geldi. Dyer ailesi İstanbul'u gezdikten sonra, Ankara'ya sonrasında da kiraladıkları otomobille Kapadokya, Aksaray, Konya, Alanya, Antalya, Denizli'yi ziyaret etti. Pamukkale gezisi sonrası Antalya'nın Kaş ilçesine gelen Dyer ailesi, Kekova'da yat turuna çıktı. Batık Kent, Simena Antik Kenti'ni gezen Dyer eilesi yat turu sonrası yürüyerek Simena Kalesi'ne çıktı. Simena Kalesi'nde fotoğraf ve video çeken aile fertleri Gökkya Koyu ve Üçağız mahallesini gezdi. Aziz Nikholaos Anıt Müzesi, Myra  Antik Kenti, Andriake Antik Kenti ve Likya Uygarlukları Müzesi'ni gezen Dyer ailesi Demre ziyareti sonrası Türkiye turuna devam edecek. Dyer ailesi, Patara ve Xanthos Antik kentlerini,  Fethiye, Efes, Bergama ve Çanakkale'yi gezip, İstanbul'da turu tamamlamayı planlıyor.
    Stephen Dyer, "Merak ettiğimiz Türkiye'yi 6 çocuğumuzla 17 gün gezmeye, keşfetmeye karar verdik. Çocuklarımıza bu güzel ülkeyi tanıtmaktan mutluluk duyduk. Tahmin etmediğimiz tarih, doğa zengini, içten insanların olduğu bir Türkiye ile karşılaştık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow