hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ulutaş, çocuklara park sözünü tuttu

    Başkan Ulutaş, çocuklara park sözünü tuttu
    expand

    Başkan Ulutaş, çocuklara park sözünü tuttu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Çavdır mahallesine gezi sırasında, çocukların isteği üzerine park yaptırma sözünü yerine getirdi.

    Çavdır mahallesine ziyaretinde Dinek mevkiinde oturan çocuklar, Başkan Ulutaş'tan mahallelerine park yapılmasını istedi. Başkan Ulutaş da çocuklara park yapılmasına yönelik söz verdi. Kaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 3 ay sonra park yapımını tamamladı. Parka 'Kaş Belediyesi Dinek Çocuk Parkı' adı verildi. Başkan Ulutaş, parkın açılışını çocuklarla gerçekleştirdi. Açılışta çocuklara, hediye veren Başkan Ulutaş, oyunlarına ortak oldu.

    220 metrekarelik alana yapılan park yaklaşık 200 bin liraya mal oldu. Parkta oyun alanları ve büyükler için spor aletleri yer alıyor. Çocuklarla sohbet eden, onların sevincine ortak olan Başkan Ulutaş, "Çocuklarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin, onların mutluluğuna ortak olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepimizin görevi, çocuklarımızı geleceğe mutlu bir şekilde hazırlamak. Onları mutlu edecek ortamları hazırlamak. Dinekli çocuklarımızın mutlu olmasına da bir damla katkı sağladık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow