hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ulutaş göreve başladı

    Başkan Ulutaş göreve başladı
    expand

    Başkan Ulutaş göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mutlu Ulutaş mazbatasını alarak görevine başladı.

    31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı adayı olarak Kaş Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mutlu Ulutaş, AK Parti'den seçilen 14 belediye meclisi üyesiyle İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Hicret Gültekin'den mazbatasını aldı. Topluca Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulunan Başkan Mutlu Ulutaş ve meclis üyeleri ardından Kaş Belediyesi'ne geçti. Burada devir teslim töreni düzenlendi. Törene AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, AK Parti ve MHP yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

    Eski Belediye Başkanı Halil Kocaer, "5 yılda Kaş'a hizmet etmeye çalıştım. Kaş'ın her yerine bir taş koymaya çalıştım. Kaş halkından helallik istiyorum. Yeni Başkan Mutlu Ulutaş'a her konuda yardımcı olacağım. Tecrübelerimi aktaracağım" dedi.

    Yeni Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da önümüzdeki süreçte Halil Kocaer'in siyasi ve idareci olarak tecrübelerinden yararlanacağını belirterek, "Kendisine Kaş'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde Kaş'ta seçime katılan tüm partiler gerçek bir demokrasi örneği verdi. Centilmence bir seçim yarışı yaşandı. Seçim yarışı geride kaldı. Bugünden itibaren tüm Kaşlıların belediye başkanı olacağım. Hükümetimizin Kaş'a verdiği destek artarak devam edecektir. Kaş'a söz verdiğimiz projeleri gerçekleştireceğiz. Bize güvenerek bu göreve getiren Kaşlıları mahcup etmeyeceğim. Sayın Cumhurbaşkanımız da Kaş'a büyük önem veriyor" diye konuştu.

    Kısa birer konuşma yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da Halil Kocaer'e teşekkür ederken, bundan sonra Mutlu Ulutaş'ın yanında olacaklarını belirterek, tüm devlet olanaklarının Kaş için seferber edileceğini söyledi.

    Ardından Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve eski Başkan Halil Kocaer birbirine çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Ulutaş'ın bir plaket vererek teşekkür ettiği Kocaer, belediyenin mührünü kendisine teslim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow