hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkandan motosiklet sürücülerine kask

    Başkandan motosiklet sürücülerine kask
    expand

    Başkandan motosiklet sürücülerine kask

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DAH)- KAŞ Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekiplerinin Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var projesi kapsamında yaptığı denetimlere katıldı. Başkan Ulutaş, denetimlerde kaskı olmayan motosiklet sürücülerine kask hediye etti.

    Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, gün boyu Kaş'a bağlı Kınık, Ova ve Kalkan mahallelerinde trafik denetimi yaptı. Özellikle motosiklet sürücülerine yönelik olarak yapılan denetimlerde, 109 motosiklet sürücüsüne kask takmamaktan 14 bin 520 lira trafik cezası uygulandı. Ardından denetimlere Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Yeşilköy, Çayköy ve Sarıbelen mahalle muhtarları da katıldı. Başkan Ulutaş, trafik ekiplerine başarılar diledi. Ardından denetimlerde kask takmayan motosiklet sürücülerine 50 kask hediye etti. Başkanın katıldığı denetimlerdeki motosiklet sürücülerine ceza yazılmadı.

    Başkan Mutlu Ulutaş, kask hediye ederek, taktığı motosiklet sürücülerine, "Kask, motosiklet sürücüsünün en önemli yol güvencelerinden biridir. Lütfen motosikletinizle yola çıkmadan kask takın. Kask hayat kurtarır. Bu kaskı, motosikletinizle yolculuk anında başınızdan çıkarmayın. Kask sizin yaşam dostunuz" dedi.

    Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri de yaptıkları açıklamada, "Başkan Ulutaş'a teşekkür ederek, bu yıl motosiklet kazalarında birçok gencimiz yaşamını yitirdi. Hepsinin kaza anında kaskı yoktu. Bu nedenle bu konuda taviz yok. Çünkü bu gençler hepimizin çocuğu. Başkanımız da bugün çalışmalarımıza önemli katkı verdi. Çalışmalarımızı izledi ve durumu gördü" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow