hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DP'li meclis üyeleri İYİ Parti'de

    DPli meclis üyeleri İYİ Partide
    expand

    DP'li meclis üyeleri İYİ Parti'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- KAŞ Belediyesi'nin Demokrat Parti'li (DP) iki üyesi Şükrü Koçak ve Abdullah Hamarat, İYİ Parti'ye geçti.
    31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti'nden Kaş Belediye Meclis Üyesi olan iş insanı Şükrü Koçak ve İYİ Parti Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan turizmci Abdullah Hamarat, istifa ederek Demokrat Parti'ye (DP) katıldı. Erol Demirhan'ın Kaş Belediye Başkan Adayı olduğu DP listesinden Koçak ve Hamarat, Kaş Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. DP'li Şükrü Koçak ve Abdullah Hamarat, dün Kemer'de İYİ Parti tarafından düzenlenen ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda, yeniden İYİ Parti saflarına katıldı. 
    Şükrü Koçak, "İkimiz de yerel seçimler öncesi İYİ Parti'den istifa ederek yerel seçimlerde DP listesinde yer aldık. Yerel seçimlerden bu yana İYİ Parti'li arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız İYİ Parti'ye dönmemiz için baskı yapıyordu. Sokakta 'partiye dönün' baskısı altındaydık. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşener'in onayı ve imzasıyla yuvamıza döndük. Çok mutluyuz" dedi.
    Koçak ve Hamarat'ın İYİ Parti'ye katılmasıyla Kaş Belediye Meclisi'nde İYİ Parti'nin üye sayısı 3'e yükseldi. DP'nin ise üyesi kalmadı. Kaş Belediye Meclisi'nde AK Parti'nin 11, CHP'nin 8, MHP'nin 3 üyesi bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow