hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelli Mehmet'e özel yol

    Engelli Mehmete özel yol
    expand

    Engelli Mehmet'e özel yol

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- KAŞ Belediyesi ilçeye bağlı Çukurbağ Mahallesi'nde yaşayan engelli Mehmet Kıpık'a 150 metrelik özel beton yol yaptı. Uzun yılladır engelli arabası ile evine çıkamayan Mehmet Kıpık'ın yol hayali gerçekleşti.

    Kaş'a bağlı Çukurbağ Mahallesi'nde yaşayan iki ayağı engelli 41 yaşındaki Mehmet Kıpık, engelli arabasıyla evine çıkamadığı için sürekli Kaş Belediyesi'nden yardım istiyordu. Mehmet Kıpık'ın durumunu yerinde inceleyen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ekiplere Mehmet Kıpık'ın evine kadar olan 150 metrelik yolun yapılması emrini verdi. Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana yoldan Kıpık'ın evine kadar olan 150 metrelik yolu beton kaplama olarak yaptı.

    Mutlu olan Mehmet Kıpık, "Daha önce arabamı yola koyup, sürünerek evime gelip gidiyordum. Artık çok mutluyum. Evimin önüne kadar arabamla gelip gideceğim. Başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da "İnsan odaklı olarak çalışan bir belediyeyiz. Mehmet Kıpık arkadaşımızın yıllarca çözülemeyen sorununu çözdük. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow