hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan koronavirüs denetimi

    Jandarmadan koronavirüs denetimi
    expand

    Jandarmadan koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın dün yayımladığı genelge sonrası Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Antalya'nın Kaş ilçesinde jandarma ekipleri kontrollere başladı.
    Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kaş'a bağlı dünya ünlü turizm merkezi Kalkan Mahallesi girişinde kontrollere başladı. Jandarma ekipleri 6 yol kontrol noktasında ve Kaş Kaymakamlığı tarafından kurulan komisyonlarla mahallelerde toplam 52 personelle ticari taksilerde, dolmuş ve otobüslerdeki yolcuların tamamının ateş ölçümünü yaptı ve maske takıp takmadıklarını kontrol etti. Kendi araçlarıyla gelen tatilcilerin de ateş ölçümünü yapan ekipler, tüm tatilciler ve yolcuları kapalı yerlerde maske takmaları, sosyal mesafe kurallarına uymaları, denize girerken sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı.
    Jandarma yetkilileri, "Vatandaşlarımızın büyük oranda kurallara uyduklarını gördük. Ancak uymayanları da uyarıyoruz. Duyarlı olmalarını istiyoruz. Ateşi yüksek çıkan olursa da derhal sağlık kurumuna gitmesini sağlıyoruz. Kurallara uyan tatilcilere ve yolculara da teşekkür ediyoruz. Ayrıca trafik kurallarına uymaları konusunda gerekli uyarıları da yapıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow