hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan tatilcilere 15 Temmuz hediyesi

    Jandarmadan tatilcilere 15 Temmuz hediyesi
    expand

    Jandarmadan tatilcilere 15 Temmuz hediyesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın turistik ilçeleri Kaş ve Demre'de, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, '15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü' dolayısıyla tatilcilere çeşitli hediyeler veriliyor. Tatilcilere, hain darbe girişimi bir kez daha hatırlatılıyor, tatilde uyulması gereken kurallar konusunda uyarılar yapılıyor.

    Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, tatilcileri dünyaca ünlü Kaş'a bağlı Kalkan Mahallesi girişinde durdurarak, bugünün 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü olduğunu hatırlatıyor. Günün Türk milleti için önemi hakkında bilgi veriliyor. Tatilde uyulması gereken öncelikle koronavirüs kuralları konusunda hatırlatma yapılıyor. Ardından İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından gönderilen Türk bayrağı, maske, kolonya ve el dezenfektanı dağıtılıyor. Araçlardaki çocuklara da mutlu bir tatil geçirmeleri için boyama kitabı dağıtılıyor.

    Demre İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri de dünyaca ünlü Kekova'nın merkezi olan Üçağız Mahallesi girişinde araçları durduruyor. Bugünün 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü olduğu hatırlatılıyor. Ayrıca koronavirüsle mücadele içinde olduğumuz hatırlatılarak, mücadele ve alınacak önlemler konusunda uyarılarda bulunuluyor. Ardından tatilcilere İl Jardarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü'nün gönderdiği maske, kolonya ve el dezenfektanı dağıtılıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow