hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş Düsseldorf Bot Fuarı'nda

    Kaş Düsseldorf Bot Fuarında
    expand

    Kaş Düsseldorf Bot Fuarı'nda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesi Almanya'nın Düsseldorf şehrinde bu yıl 50'ncisi düzenlenen Düsseldorf Bot ve Denizcilik Fuarı'nda temsil ediliyor.

    Dünyanın en büyük denizcilik fuarı olan Düsseldorf Bot ve Denizcilik Fuarı'na katılan Kaş Setur Marina Müdürü Tuncay Özses ile Boot Trip Turkey Yatçılık sahibi Ergun Dündar, Kaş'ı temsil ediyor. Türkiye standında Kaş'ın tanıtımını yapan Kaşlılar, standa gelenlere nazar boncuklu anahtarlık ve broşürler hediye edilirken, Türk lokumu ikram ediliyor. Kaş, Kekova ve Kalkan'ı tanıtan film gösteriminin yanı sıra dalış turizmi anlatılıyor ve haftalık mavi yolculuk ve günübirlik Kekova turu satılıyor.

    9 gün sürecek fuarda Kaş'ın tanıtımını yapan turizmci Ergun Dündar, "Bu fuar deniz turizmi için çok önemli. Bu alandaki dünyanın en büyük fuarı. Kaş'ı elimizden geldiğince tanıtıyoruz. Bu fuarda Kaş kurumsal olarak temsil edilmeli. Ne yazık temsil edilmiyor. Daha çok tanıtımı yapılmalı. Çünkü Kaş dalış ve deniz turizminde dünyada bir marka. Kekova bir dünya cenneti markası. Bu markanın değerini artırmanın, daha çok yabancı turisti Kaş'a getirmenin yolu tanıtımdan geçiyor. Biz kişisel olarak buna katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow