hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş Kent Konseyi toplandı

    Kaş Kent Konseyi toplandı
    expand

    Kaş Kent Konseyi toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahme ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Kent Konseyi, genel kurulun ardından ilk toplantısını yaptı.

    Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe'nin başkanlığındaki toplantıda, görev dağılımı yapıldı. Genel Sekreterliğine KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, Gençlik Meclisi Başkanlığına avukat Muhsin Taylı, Kent Estetik Kurulu Başkanlığına mimar Sinan Kadılar, Engelli ve Sağlık Meclisi Başkanlığına Emine Çetin, Projeler, Sivil ve Resmi Kurumlarla İlişkiler Başkanlığına Genel Sekreter Bayram Karagül getirildi.

    Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe, yeni dönemde belirli konulara odaklanacaklarını söyledi. Aldıkları kararları başta yerel yönetimler olmak üzere, Kaş'ın dinamikleri ile paylaşacaklarını vurgulayan Gökçe, "Kaş'ın çok ihtiyacı olan bir kültür merkezi için çaba göstereceğiz. Kınık Mahallesi'nde yapılması planlanan Gıda İhtisas Organize Sitesi'nin yaşama geçirilmesini talep edeceğiz. Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı olarak bir fakülte veya meslek yüksekokulu açılması için çabalayacağız" dedi.

    Kaş Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri toplantının ardından Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ı makamında ziyaret ederek, aldıkları kararları ve önerilerini sundu.

    Başkan Mutlu Ulutaş, "Kent Konseyi'nin düzenli şekilde çalışmalarını yürümesi için bizden istenen bir personeli görevlendireceğiz. Ayrıca alınan kararlar, bizim de belediye olarak yaşama geçirmeye çalıştığımız projeler. Bunları birlikte çalışarak yaşama geçireceğiz. Kent Konseyi'nin öneri ve projeleri değerlendireceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow