hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş'a modern hayvan bakımevi

    Kaşa modern hayvan bakımevi
    expand

    Kaş'a modern hayvan bakımevi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - Antalya'nın Kaş İlçe Belediyesi tarafından modern geçici hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kuruluyor. Merkez 6 ay içinde tamamlanarak hizmete girecek.

    Kaş Belediyesi tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tahsis edilen 25 dönümlük alana, modern geçici hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kurulacak. Merkezin ihalesi yapıldı. İhaleyi 1 milyon 863 bin liraya kazanan şirket, merkezi 180 gün içinde tamamlayıp teslim edecek.

    Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, aynı mevkideki hayvan barınağının çok yetersiz ve küçük kaldığını belirterek, "İhtiyaca cevap vermiyordu. Yeni merkez, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Kaş'a bağlı Ağullu Mahallesi Çomucak Mevkii'nde tahsis edilen 25 dönümlük alanda inşa edilecek. Kaş Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 6 bin 500 metrekarelik kapalı ve açık alan olacak. Merkezde idari bina, her türlü müdehalenin yapılabileceği klinik, 30 toplu yaşam modülleri, ilk bakım alanı, teknik birimler ve özel köpek bakım alanı yer alacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow