hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş'ta Caz Festivali düzenlenecek

    Kaşta Caz Festivali düzenlenecek
    expand

    Kaş'ta Caz Festivali düzenlenecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde ilki geçen yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Kaş Caz Festivali, bu yıl ikinci kez düzenlenecek. Caz tutkunları ve cazın ustalarıyla buluşacak.

    Kaş Caz Festivali, bu yıl 28- 30 Ağustos 2020 tarihlerinde Kaş Setur Marina'da yapılacak. Festivalde alınacak önlemler ve katılacak sanatçılar iki hafta içinde açıklanacak. Geçen yıl yerli ve yabancı birçok caz sanatçısını, müzikseverlerle buluşturan Kaş Caz Festivali büyük bir ilgi görmüş ve Kaş turizmine farklı bir boyut katmıştı. Elif Çağlar, Ediz Hafızoğlu ve Furhan Kotacı gibi ünlüler sahne almıştı. Değişik aktivitelerle festival zenginleştirilmişti.

    Festivalin basın danışmanı Nurbanu Anter, "Birçok caz festivali, pandemi nedeniyle iptal edildi. Açık hava konserlerine izin çıktı. Konserlerin düzenleneceği Kaş Setur Marina çok geniş bir alan. İzleyiciler arasında sosyal mesafe ve diğer tedbirlerin kolayca alınabileceği bir alan. Bu nedenle Kaş Caz Festivali'ni düzenlemeye karar verdik. İki hafta içinde katılacak sanatçıları, alınacak önlemleri açıklayacağız. Akdeniz çanağına çok yakışan caz müziği, ılık esintiler ve yıldızlar altında konuklarına unutulmaz bir gece yaşatırken, müzisyenler solo ve grup performansları ile bu yıl da büyüleyecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow