hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş'ta koronavirüs çağrı merkezi

    Kaşta koronavirüs çağrı merkezi
    expand

    Kaş'ta koronavirüs çağrı merkezi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- KAŞ Belediyesi, koronavirüs salgını mücadelesinde evde kalan vatandaşların sorunlarının çözümünü kolaylaştırmak için, çağrı merkezi kurdu. Çağrı merkezinden ilk aramaları Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yanıtladı.

    Kaş Belediyesi, özellikle evde kalması zorunlu olan 65 yaş ve üstü ile 20 yaş ve altı vatandaşların sorunlarını, kolay çözüme kavuşturmak için belediye bünyesinde bir çağrı merkezi kurdu. Belediye bünyesinde oluşturulan çağrı merkezinden, evde kalan özellikle 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşlar aranıyor. 6 kişinin görev yaptığı merkezde, sorunu olan vatandaşların sorunları, belediyenin ilgili birimine aktarılıyor. Vatandaşların sorunları aciliyetine göre, gün içinde en kısa sürede çözümleniyor. Vatandaşlara da evde kalmaları çağrısı yapılıyor.

    Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, çağrı merkezinden ilk telefonları açarak, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlara, evde kalmaları çağrısını yineleyen Başkan Ulutaş, "Biz ve belediye ekipleri sizler için dışarıdayız. Her türlü sorununuzu bize bildirin. Biz bu sıkıntılı günlerde sizlerin sorunlarını çözüme kavuşturacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow