hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş'ta koronavirüs toplantısı yapıldı

    Kaşta koronavirüs toplantısı yapıldı
    expand

    Kaş'ta koronavirüs toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde koronavirüs konulu toplantı yapıldı. Toplantıya katılanlar virüse karşı önlemlere dikkati çekmek amacıyla maske taktı.
    Kaş Belediyesi Kalkan Hizmet Birimi'nde yapılan koronavirüs toplantısına Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Dilek Kandur, Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serdar Yılmaz ve Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Teke katıldı. Toplantıda, Kaş'ta küresel bir salgın haline gelen koronavirüs hastalığına karşı bugüne kadar alınan önlemler ve bundan sonrasında alınabilecek önlemler masaya yatırıldı.
    Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Bugüne kadar gerekli çalışmaları yapıyoruz. İlçe genelinde dezenfektan çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bundan sonra da önlemleri belediye olarak, devletin diğer kurumlarıyla işbirliği içinde yürüteceğiz. Halkımıza şunu öneriyoruz. Panik yapmayın. Devletimizin ilan ettiği kurallara uyarak, dikkatli biçimde bu süreci atlatacağız. Belediye olarak bu süreçte üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapacağız. Ancak vatandaşımız 'benim mahalleme, benim bölgeme hastalık gelmez' gibi bir vurdum duymazlık içinde olmamalı. Unutmayalım ki hasta bir tüm çevresini tehlikeye atabilir" dedi.
    Ardından Sağlık Bakanlığı'nın bilinçlendirme çalışmaları doğrultusunda, Kaş'ta da aynı yönde çalışmalar yapılmasına karar verildi. Hazırlanacak afişlerle billboardlarda duyurular yapılmasına, vatandaşlara bilinçlendirme broşürleri dağıtılmasına karar verildi. Vatandaşların bu konuda daha duyarlı hale gelmesi için her türlü çalışmanın acilen yapılması kararlaştırıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow